Voita MINOX jahtimatka Saksaan syksyllä 2022!

Kakkospalkintona MINOX X-Lite 10x26 katselukiikarit

Osallistu Voita MINOX jahtimatka Saksaan 2022 -kilpailuun, jossa palkintona on villisian ja saksanhirven metsästysmatka Saksaan! Matka toteutetaan marraskuussa 23-27.11.2022 yhdessä suomalaisen oppaan sekä tunnetun metsästyksen mediakanava Jahtikuksan toimittajan ja kuvaajan kanssa.

MINOX Suomi maksaa arvonnan voittajalle jahtimatkan, johon sisältyvät:

Lennot Helsingistä, kuljetukset Saksassa sekä täysihoito kohteessa. Lisäksi jahtionnen sattuessa kohdalle kaadot sisältyvät palkintoon paikallisten normien mukaan! Suomalainen opas on mukana koko matkan ajan. Henkilökohtaisten vakuutusten, rokotusten, aseiden, lupien ja passin järjestäminen kuuluvat voittajan omalle vastuulle. Me vastaamme metsästysoikeuden hankkimisesta kohteeseen. Voittaja sitoutuu olemaan mukana Jahtikuksan matkalla kuvattavassa materiaalissa.

Täytä yhteystietosi ja osallistu ”MINOX jahtimatka Saksaan 2022” -kilpailuun. Kilpailu alkaa 29.4.2022 ja päättyy 9.9.2022. Arvomme matkalle lähtijän perjantain kunniaksi 9.9.2022 kl. 12:00 ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sekä julkaisemme voittajan nimen www.minoxsuomi.fi sivuilla. Onnea matkaan!

Kilpailun säännöt

Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Merkitse alle haluatko voittaa Jahtimatkan Saksaan tai MINOX katselukiikarit vaiko molemmat. Kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kilpailun järjestävällä yrityksellä (MINOX Suomi) on halutessaan oikeus käyttää kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja omassa markkinoinnissaan ja asiakastiedotteissaan.

Jahtimatka Saksaan 2022 kilpailu on päättynyt. Jahtimatkan voittajaksi arvottiin Antti Niva, Ylitornio. Minox X-Lite 10x26 katselukiikareiden voittajaksi arvottiin Juha Huusko, Suomussalmi KK. Onnea voittajille!

Kiitämme kaikkia osallistujia.

Made in Germany